Fika på Mr Cake

Mr Cake

Nu förstår jag äntligen vad allt snack är om. Har äntligen fått ta mig en fika på Mr Cake. Igår hade vi en ledig eftermiddag så då åkte jag och två tjejer från laget in till Stockholm, bodde en bit utanför, för att njuta av denna fantastiska fika. Red velvet cheesecake, salted caramel cake och en munk som var fylld med rabarber. Delade på allt så vi fick en bit av varje. Mums säger jag bara!

Gillar

Kommentarer

Tuff start i GEL

Det har varit en tuff start för oss i European golden league. Ett skadedrabbat lag med ny förbundskapten och spelare på nya positioner. Vi är inte riktigt där motståndarna är, vilket vi är medvetna om men samtidigt är det svårt att inte vara besviken när det går dåligt. Vi spelar för att lära och utvecklas men samtidigt går man ju alltid in för att vinna. Annars har man lite fel tankesätt. Det är ett ungt Sverige som möter stora nationer med hyfsad hög ranking i Europa. Hittills har vi mött Tjeckien och Ukraina. Där blev det två 3-0 förluster. Imorgon åker vi till Slovakien för tredje matchen innan ligan vänder igen.

Gillar

Kommentarer

Snart ny månad

Då var vi inne i sista veckan av maj. Hur sjukt egentligen? Jag känner såhär varje månadsskifte. Stannar upp och tänker tillbaka på vart tiden har tagit vägen för den går alldeles för fort.
Det är dags att planera junimånad i min bujo och med tanke på att vi hade väldigt lång vila idag fanns det gott om tid för det. Temat för juni är glassar. Tyckte det var passande för det är i juni min semester börjar och jag hoppas att sommaren kommer komma på riktigt.

Gillar

Kommentarer