Tacksam för skrivandet ännu en gång.

Jag kan inte längre räkna på mina händer hur många gånger jag öppnat en blank sida på datorn för att skriva. Jag har känt att jag velat påbörja någonting men aldrig kommit fram till vad. Det har istället slutat med att jag suttit och stirrat mig blind på skärmens vita sken. Gång på gång undrar jag varför det är enklast att skriva när man känner sig nere. Är det för att man behöver få det ur systemet? Ventilera när det inte finns något annat sätt att göra det på. För när jag känner att jag behöver skriva av mig är det oftast när jag är ledsen.

Första gången jag faktiskt insåg att skrivandet hjälpte mig var för lite mer än ett år sedan när min älskade mormor gick bort... Jag hade precis haft mina föräldrar på besök i Frankrike men när telefonsamtalet kom var jag ensam. Visst, jag hade mina roomies, men att sätta ord på sina känslor på ett annat språk än sitt eget kändes inte aktuellt. Iallafall inte med dom känslorna jag kände. Därför fick det bli mitt sätt att bearbeta sorgen. Sen dess har jag ofta vänt mig till skrivandet när jag haft mycket känslor inom mig som jag behövt bli av med.

Denna säsong, i Finland, har jag haft ganska mycket känslor som jag inte delat med mig av. Jag har istället valt att skriva i min dagbok där bara jag kan gå tillbaka och se vad jag känt för stunden. Den senaste tiden har jag haft väldigt mycket känslor inom mig som jag behövt få ut och det har inte känts rätt att dela med mig av exakt allting som fått mig att känna såhär. Därför har det blivit lite hackigt här med inlägg på senaste som ni kanske har märkt. Jag har börjat hitta tillbaka till mitt vanliga jag (hoppas jag) och kommer allt eftersom skriva mer och mer. Förhoppningsvis om saker som gör mig glad och inte ledsen.

Gillar

Kommentarer

Feeling french

Innehåller affiliate-länkar

Feeling french

Måste faktiskt säga att jag är riktigt nöjd med mitt inköp. Vet inte riktigt när jag ska använda den men det kommer säkert tillfällen framöver då jag kommer känna att jag kan ha på mig den. Här fick jag sitta och posa med min kaffe medan mina vänner sa åt mig vad jag skulle göra, haha. Tha's what friends are for, right? Dom ville till och med att jag skulle köpa in en croissant för det hade gjort bilden komplett. Men där kände jag att gränsen gick! Om ni vill kika lite närmare på den är det bara att klicka på den högra bilden så kommer ni till H&Ms sida där jag köpte den!

Gillar

Kommentarer

En söndag i Uleåborg

En ledig söndag spenderad på allra bästa sätt. Vila är absolut viktigt och det är skönt att ligga hemma på soffan och ta det lugnt hela dagen. Igår ville vi däremot göra någonting och tog därför en dagsutflykt till Uleåborg. Där strosade vi runt i ett shoppingcentrum ett par timmar och jag hittade faktiskt lite småsaker som ni ser ovan. Klistermärken från mumin (hur söta!!), ett paket med pennor, två nya örhängen och en, hör och häpna, basker! Jag får ofta höra att jag passar i hatt och liknanden och har helt ärligt alltid velat ha en men aldrig riktigt vågat mig på att köpa en. Igår provade jag en, mest på skoj, och efter det fick mitt sällskap mig att köpa den. Och glad är jag för det! Nu ska jag bara få tillfälle att använda den också.

Gillar

Kommentarer