The ritual of advent

all I want for christmas is you

Ni som känner mig vet jag älskar Rituals. Det är verkligen min favoritaffär. Jag älskar alla deras produkter. Har alltid någon produkt hemma och har svårt att hålla i plånboken när jag är inne i en av deras butiker. Jag har velat haft deras adventskalender tidigare år men det har inte blivit av av olika anledningar. I år sa min syster att hon skulle beställa en och då tänkte jag "varför inte". I början på veckan, när jag städade och hade mig här hemma, satte jag äntligen ihop den och titta så fin den är. Det är det enda julpyntet jag har och det var ju passande att det var en gran. Längtar verkligen tills imorgon när jag får öppna första paketet!

Gillar

Kommentarer

Trettionde november

Godmorgon! Härligt att det är fredag igen. Jag fick mig en sovmorgon även idag. Känner mig väldigt trött fortfarande för sov inte alls bra i natt. Vaknade 1000 gånger och det kändes som det enda jag gjorde var att vrida och vända på mig. Blev väldigt förvånad när alarmet gick igång vid nio. Trodde det var mitt i natten fortfarande. Har säkert sovit mer än jag tror, det gör man alltid... Tur vi bara har en timmes träning nu på morgonen. Efter det är det raka vägen tillbaka till sängen. Måste orka med kvällsträningen ordentligt åtminstone!

Hoppas ni har sovit bättre än vad jag gjort och får en fantastisk fredag.

Gillar

Kommentarer

Årets första julbak

Lussebullar

Match igår innebär ledigt idag. Det har varit riktigt dåligt väder. Blåsigt, kallt och snöat. Därför har jag varit inomhus hela dagen. Förutom när jag gick till lunchen och svängde förbi affären lite snabbt. Glad att det var det enda jag behövde göra för usch vad ruggigt det är ute... Mycket mysigare här inne. Under min filt och tända ljus i hela lägenheten.

Med tanke på all ledig tid jag hade idag passade jag på att baka lussebullar. Jag har aldrig gjort det själv innan. Har alltid haft någon med mig som säger åt mig vad jag ska göra (typ mamma). Idag fick jag däremot klara mig själv och det blev en liten med god sats med lussebullar. Dom kommer säkerligen försvinna snabbt då det är en sån grej man kan äta hur många som helst utav.

Gillar

Kommentarer