Idag är jag lyckligast i världen

Två månader och två dagar har gått sedan vi senast sågs. Då var det ett känslomässigt hejdå. Tårar och fruktansvärt jobbigt att släppa taget om varandra när vi var tvungna att skiljas åt. Idag kommer det också vara känslomässigt men motsatsen till hur det kändes då. När jag vaknade imorse kände jag lycka i hela kroppen. Har längtat efter att få se, krama och pussa på honom så länge och idag kommer han äntligen hit. Idag är jag nog den lyckligaste människan i världen.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

That time of the year

Innehåller affiliate-länkar

Time for cozy and warm sweaters

Hösten och vinter är mina favoriter av olika anledningar. En utav dom är helt klart när man kan gå runt i stora, mysiga och sköna tröjor. Jag har tyckt att polo inte riktigt varit min grej men nu vill jag ha alla stickade tröjor med polo. Känns som det är dags att klicka hem något nytt som kan fylla min tomma garderob. Får se om det blir någon utav dessa godingar!

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer

Tjugonionde oktober

Måndag och en riktigt seg dag. Vi hade en väldigt lång resa hem igår. Tror det tog runt 10 timmar att komma hem till Kuusamo. Jag steg innanför dörren klockan sju imorse och kastade mig i sängen på en gång. Sov till elva och efter det tvingade jag mig själv att gå upp. Hade garanterat kunna sova ett par timmar till men kändes dumt för vill vara säker på att jag får sova ordentligt i natt. Jag tror ändå jag fick mig ett par ordentliga timmar med sömn på bussen. Jag la mig på golvet vid elva och efter det gick allting väldigt snabbt. Nästa gång jag tittade på klockan var hon tjugo i sju och jag blev väckt av att någon petade på mig och sa att vi nästan var hemma.

Helgen gick inte helt som vi ville. Vi spelade två matcher och kom hem med en vinst och en förlust. Vi hade en riktigt bra träningsvecka i ryggen och det visade sig verkligen på lördagens match där vi vann komfortabelt med 3-0. Söndagens match mot fjolårets vinnare gick inge vidare däremot. Jag kan inte sätta fingret på vad felet var men det var inte mycket som funkade för oss. Det kändes inte som att vi kom igång ordentligt under matchen vilket resulterade i en 0-3 förlust... Det är alltid tråkigt att förlora men tyvärr är det en utav sportens två sidor. Man måste lära sig att hantera det också. Hur man kommer ut ur det starkare. Vilket jag hoppas vi gör. Och det fort då det är dags för ny match redan på onsdag.

#nouwautumnchallenge

Gillar

Kommentarer