Den sista september

Då var vi framme vid sista dagen av september. Detta innebär att jag bott i Kuusamo i en hel månad! Jag trivs fantastiskt bra och tiden går så himla fort. Vilket jag såklart är glad över. Jag har saker att se framemot dom kommande veckorna så som seriepremiär och besök av mina älskade föräldrar.

Igår var vädret helt fantastiskt som ni vet. Idag var raka motsatsen. Grått, tråkigt och regn. Därför har jag legat inne hela dagen, med gott samvete. Jag har faktiskt fått en del saker gjort som jag hade planerat. Det har varit skönt att bara kunna tagit det lugnt också. Det är inte ofta man får chansen att göra det så då njuter man lite extra när tillfälle kommer. Imorgon är det träning som gäller igen. Dock bara gym men det ska ändå bli skönt att köra lite. Göra oss redo inför helgen premiär!

Foto: Robert Boman

Gillar

Kommentarer

Tjugonionde september

Jag fick sovmorgonen jag ville imorse, stekte pannkakor till frukost och kollade ikapp ett par avsnitt av Love Island. Sen snörade jag på mig skorna och tog mig en långpromenad i den fina naturen som är här uppe. Jag hade inga planer på vart jag skulle gå och vissa stunder hade jag ingen aning om vart jag var. Kom hem till slut efter en mils promenad och resten av dagen har jag tittat på volleyboll. Kan man ha en bättre ledig dag? Jag tror faktiskt inte det.

Gillar

Kommentarer

Tjugosjunde september

Jag har alltid varit en morgonmänniska. Tycker inte det är svårt att gå upp på morgonen. Visst att jag kan känna mig trött men när klockan ringer är jag i princip redan ur sängen. Så brukar det vara i alla fall. Dom senaste dagarna har jag börjat fundera på om jag verkligen är en morgonmänniska eller inte. Känns som det börjar rinna av mig... Det har förmodligen mycket med vädret att göra. Det har regnat konstant sen igår förmiddag. Vilket gör det mörkt, grått och kallt. Dom tre sakerna utanför dörren och man vill bara ligga kvar i sängen hela dagen. Med tanke på att två av dom sakerna kommer vara min vardag framöver, kallt och mörkt, kanske detta blir året jag blir en sjusovare.

Det är ändå lite mysigt när det är mörkt. Då känns det bättre att tända ljus här inne och ha en riktigt mysmorgon. Tror det kommer vara min största utgift i år. Ljus. Kommer ha dom tända varje gång jag är hemma under dagarna.
Idag är det torsdag hörni. Det innebär att jag bara har tre träningspass kvar denna vecka. Två idag och ett imorgon. Kvällsträningen igår var ingen höjdare. Det kändes inte alls bra av någon anledning. Jag var ganska otaggad på att åka hemifrån och sen att vi hade en riktigt kass start när vi började gjorde det inte bättre. Idag är det en ny dag och jag är redo och taggad på att göra två bra träningar.

Gillar

Kommentarer