What a great day

Påskafton. Inte direkt firat påsk idag. Vi vaknade rätt tidigt. Gick till affären för att köpa lite god frukost som vi satt och njöt av en stund. Vid lunch gjorde vi oss i ordning och tog en tur till Ikea och två olika shoppingcentrum. Strosade mest omkring. Åt varsina crepes och njöt av en kopp kaffe i vårluften.

Plockmat, en film och flera rundor kortspel är vad vi underhållt oss med sedan vi kom hem. Nu kände vi att vi började bli trötta så ligger nerbäddade i varsina sängar redo att sova!

Gillar

Kommentarer

Skärtorsdag.

20.22 och solen har inte helt gått ner ännu. Hur fantastiskt!? Säga vad man vill om sommartid men man blir ju alltid så glad efter den där söndagen. Vet ni hur skönt det är att det fortfarande är ljust ute när vi åker till träningen 19.30. Det var längesen sist.. Tidsuppfattningen är dock lite skev såhär i början då man tycker klockan borde vara mindre om det fortfarande är ljust ute.

Skärtorsdag och många av er har gjort er sista arbetsdag såhär innan påskhelgen. Det har inte jag. Imorgon förmiddag har vi gym + boll och efter det får vi ledigt i två dagar. Vilket är helt perfekt då min syster och sambo är här över påsk. Jag hoppas att Terville visar sin fina sida, om den nu finns, och bjuder på solsken och härligt vårväder dom kommande dagarna. Vi ska ha tacofredag, fika på choklad huset och äta påskmat från IKEA. Jag tycker det låter helt underbart. Känner att mitt humör är på topp inför denna helg. Hoppas ni känner likadant och får en helt fantastisk påsk med nära och kära!

Gillar

Kommentarer

En känsla som man endast kan få från dessa platser

Här satt jag för två veckor sedan. På en strand och bara njöt av att solen värmde i ansiktet. Tänk att kunna komma hit varje dag, sätta sig på en sten, läsa en bok och bara njuta. Det enda du hör är vågorna som slår mot klipporna. Om jag hade bott i Cannes hade jag hängt här varje ledig minut. Den känslan jag fick när jag satt där. Havet ger en ett lugn som är svårt att beskriva. En känsla som man endast kan få från dessa platser.

Jag är glad att mars snart är över för det innebär att vi bara är närmare sommaren. Sol, värme och han. Det är jag i stort behov av efter en lång vinter. Om ett par månader är det just det jag får. Då är vi i Grekland tillsammans, bara han och jag. Efter en lång säsong ifrån varandra ska det bli skönt att få tid tillsammans igen.

Gillar

Kommentarer