Ett bättre avslut på en tråkig dag +

My type of evening

Skönt att äntligen få sätta sig ner och känna att allt man behövde göra idag är gjort. Lägenheten är skinande ren och det står en ny spegel i sovrummet. Jag har placerat mig i sängen, tänt ljus i hela rummet och har lite gott gott jag ska mumsa på. Klockan åtta har jag skypedejt men Jens och då ska vi beställa nya tavlor till vardagsrummet(!!!) Hoppas ni har haft en bra torsdag kompisar! Kram.

Gillar

Kommentarer

Tråkig torsdag.

Det där med att städa är verkligen inte roligt. Det är skönt efteråt när det är rent och fint. Men det blir det ju tyvärr inte bara utav tanken på det. Därför sitter jag här nu. Har gjort halva lägenheten. Kände att det var dags för en paus i soffan. Doften av citron från skurmedlet sprider sig i lägenheten och får det att kännas fräscht. Skönt att jag fått hälften gjort även fast jag verkligen inte hade någon lust.

Sjukt att jag har bott här i sju månader och fortfarande inte köpt allt jag vill ha. Det där med att bo in sig har jag garanterat gjort. Idag ska jag hämta en spegel på jysk och beställa nya tavlor vi ska ha över soffan. Kul när det händer lite här hemma! Annars kommer jag tröttna på hur det ser ut..

Gillar

Kommentarer

Onsdag 29 mars +

Det har varit en bra dag

Onsdagar är vanligtvis veckans jobbigaste, tråkigaste och segaste dag. Men idag tycker jag den gått helt okej. Tiden på jobbet gick ovanligt fort. Kan vara för att jag konstant hade någonting att göra och lyssnade på min bok hela tiden jag var där. Skönt var det i alla fall!
Jag hann med en powernap innan träningen, vilket var väldigt behövligt. Och på träningen gjorde jag inte speciellt mycket. Var lugnt tempo så vi kunde återhämta oss så vi är i bra form inför helgen.
Kvällen spenderade jag i soffan tillsammans med Martina. Vi gjorde äggmackor och tittade på när Falkenberg säkrade sin semifinalplats. Nu har jag bäddat ner mig i sängen och ska alldeles strax släcka lampan. Godnatt.

Gillar

Kommentarer