Fettisdagen +

En kopp kaffe och semla

Sista februari och det avslutas på bästa sätt. Med bästa dagen. Dagen man får äta så många semlor man vill utan att få dåligt samvete. Hunnit äta två semlor idag. Har en tredje stående i kylskåpet men jag är tveksam till om jag får i mig en till. Sparar nog den till imorgon.

Gillar

Kommentarer

Måndagslyxar lite +

Nutellasemla 

Första tanken som kommer upp när man öppnar ögonen är alltid, då var det måndag igen... Det känns alltid tungt att gå upp. Helgen är slut och det är långt kvar till nästa. Efter den där tuffa morgonen tycker jag faktiskt om måndagar. Dagen flyter alltid på bra. Tiden går fort för jag hinner sällan stanna upp och titta vad klockan är. Och det är ju dom bästa dagarna! När man har så mycket att göra att man inte har tid för annat än att fokusera på det man gör.

Denna måndag börjar gå mot sitt slut. Unnar mig själv en sån här goding ni ser ovanför. Nom nom. Efter denna dag innehållande jobb, ett stenhårt gympass och två timmar boll tyckte jag, jag värd det.

Gillar

Kommentarer

Att alltid komma hem till blommor på bordet

Buy yourself some flowers

Igår tog jag en tur med bilen och åkte till rusta. Jag är på jakt efter en spegel men inte hittat någon jag gillar. Att strosa runt på rusta tycker jag alltid är roligt så jag gjorde det när jag inte hittade någon. Finns alltid något man vill ha och denna gången köpte jag med 16 plasttulpaner hem. Älskar att ha färska blommor stående på soffbordet men det har man tyvärr inte jämt så när jag inte har det kommer jag ha dessa stående på bordet.

Gillar

Kommentarer