Sommarfest med jobbet

Igår vankades det sommarfest med depend. Det märktes redan dom få timmarna vi jobbade att alla var riktigt exalterade för detta. Extra iordning gjorda, glatt humör och fina naglar.

Vi spenderade eftermiddag och kväll på strandbadet i Falkenberg. Började med fem kamp, gick inte jättebra för mitt lag men kul hade vi!
Sedan spenderade vi någon timme i klitterbadet innan vi gjorde oss iordning för mingel.

Fotografering och bubbel innan det var dags för fest. God mat, god dryck och trevliga kollegor. Priser delades ut efter dagens tävlingar. Tal hölls och många skratt blev det.

Sedan var det dans som gällde. Och oj vad vi dansade. Fötterna värkte och benen var riktigt trötta. Haltade lite lätt på vägen hem för att foten gjorde så ont. Men det var värt det. Det var längesedan jag hade så kul och dansade så mycket! Vi har det bra vi som jobbar på depend! Tack för en bra kväll!

Gillar

Kommentarer

Volleybollen är officiellt över

Då var denna volleyboll säsong officiellt över, för några dagar sen till och med. Men har inte tagit mig tid att sätta mig här för att skriva förrän nu.

Jag har lärt mig mycket denna säsong. Om mig själv som människa och som spelare. Tekniska saker och mentala saker. Jag har vuxit. Blivit en ny människa. Vilket jag inte har insett förrän nu.

Jag har fått en ny roll i klubben, lagkapten. Och jag har vuxit in mer och mer i rollen. Mognat och vågat synas och höras mer. Jag har varit en startspelare och bidragit med poäng, energi och glädje till mina lagkamrater. Jag blev utsedd till årets center, vilket var väldigt stort för mig. En klapp på axeln. Jag var en del av landslaget och en startspelare där också.

Det gick inte som vi ville. Varken med klubblaget eller landslaget. Men jag har lärt mig otroligt mycket av dessa 10 månaderna jag har spenderat i olika arenor i Sverige. Det allra viktigaste jag lärt mig. Det jag kommer ta med mig i min volleybollkarriär är att varenda boll är viktig. Mycket viktigare än du tror.

Jag brinner för detta. Detta är mitt liv. Och jag vill detta otroligt mycket. Att förlora är aldrig roligt. Men jag tror det var det jag behövde för att inse hur mycket jag verkligen vill detta, hur idiotiskt det än låter. Jag vill satsa på mig själv. Ge mig själv en riktigt chans och våga!

Nu ska jag vila ett par dagar innan förberedelserna inför kommande säsong börjar. Tack för detta volleyboll år!

Gillar

Kommentarer