Long time no see

Hej på er! Long time no see nu hör ni. Känner att jag inte riktigt haft tid, eller något roligt att berätta för er så därför har det varit rätt dött här ett tag.

Idag var första gången på länge vi inte behövde ställa ett alarm så vi tog oss en rejäl sovmorgon. Minns inte senast jag sovit till 10.30 helt ostört!? Gjorde i ordning en god frukost/lunch och slappade i soffan långt in på eftermiddagen innan det var dags att göra lite nytta.

Lägenheten är städad och alla väskor som behövdes packas har packas. Nu sitter vi i varsin soffa med en påse godis från hemmakväll och njuter av en lugn kväll. Hoppas ni får en fin Valborg allihop!

Gillar

Kommentarer

Slutet på en bra säsong

Nu har ännu en säsong gått och detta har varit en av dom bättre. Lite av en berg- och dalbana resultatmässigt men det är sånt man får räkna med i sport. Det gick inte hela vägen denna gången, fast det var det vi egentligen ville. Men vi fick chansen att avsluta på ett bra sätt ändå. Två bra vinster och en bronsmedalj fick vi med oss.

Detta laget vi haft i år är ett av dom bästa jag spelat med och jag har verkligen skaffat vänner för livet.

Om jag ska summera mitt eget spel och utveckling är jag faktiskt nöjd. Plats 11 i poängligan och 3a i blockligan. En plats i årets lag, som är framröstat av spelare i ligan, och en plats i landslaget. Känns konstigt att inte vara nöjd med detta resultat.

Gillar

Kommentarer

Födelsedagsfirande

Idag är det ingen vanlig dag. För idag är det Jens födelsedag och det måste såklart firas.

Ett par nya skor ligger det i paketet. Och när Jens får bestämma mat blev det pizza från verona.

Gillar

Kommentarer