Försöker hitta motivationen igen.

Jag känner att jag kommit ur det här med att skriva inlägg. Vet inte vad som hänt. För lite mer än en månad sen var det hur enkelt som helst. Det flöt på när jag tog upp datorn men sen skrev jag inget på en-två dagar och kom av mig helt. Innan ville jag skriva någonting varje dag. Nu känns det mer som att jag måste. Vilket jag inte gillar. Så ska det inte vara heller. Det är inte därför jag har denna plattform. Jag ska skriva när jag känner för det, inte känna mig påtvingad. Så med detta inlägg vill väl mest bara be om ursäkt att det blivit lite hackig här på senaste. Och inte speciellt "roliga" inlägg. Ska försöka hitta motivationen igen. För jag tycker verkligen om att skriva och uppdatera er här.

Det hela kan bero på vädret också. Eller så är det bara ännu en ursäkt man använder såhär under vinterhalvåret? Men det har varit riktigt grått och tråkigt alldeles för länge här uppe i norr nu. Skulle inte bli ledsen om solen ville kika fram. Jag överdriver inte om jag säger att vi haft det molnigt och mörkt i tre veckor. Det påverkar en nog mer än man faktiskt tror. Hoppas solen kan kika fram någon dag snart och förhoppningsvis ge mig lite ny inspiration till bloggen. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Misslyckad sovmorgon

Godmorgon gänget! Hoppas ni har sovit gott. Idag har vi endast en träning så det innebar sovmorgon. Hade tänkt att försöka sova ut och dra mig i sängen hela morgonen. Det dumma är dock att jag tänker såhär kvällen innan, sen när jag vaknar runt nio och enkelt hade kunnat somna om, som idag, känner jag att jag kommer sova bort dagen. Är det bara jag som är såhär? Tvingade iallafall mig upp och nu sitter jag här och äter frukost. Känner mig utvilad så det är ingen fara med det, men det hade ändå varit skönt att någon gång faktiskt ta en rejäl sovmorgon och bara strunta i om jag sover bort hela dagen.

Gillar

Kommentarer

En dag i Rovaniemei +

Igår hade vi som sagt en helt ledig dag och den tog vi tillvara på. Ingen vidare sovmorgon då klockan ringde vid halv åtta. I vanliga fall vill man, eller brukar man till och med, sova på en ledig dag. Vi ville däremot komma iväg i tid då det tar ett tag att köra till Rovaniemi. Det var verkligen en mysig stad. Vi strosade runt i lite affärer innan vi gick och åt våfflor, som ni redan sett i förra inlägget, och sen åkte vi och tittade på hockey. Knappt sett några hockeymatcher live tidigare men det var faktiskt roligt. Och laget vi hejade på vann dessutom så det gjorde det hela ännu bättre. Avslutade vår vistelse där med att äta på en riktigt mysig restaurang innan vi körde våra tre timmar hem igen.

Måste avsluta detta inlägg med att säga hur mycket jag uppskattar dessa tre jag fått chansen att lära känna. Vi har så otroligt roligt tillsammans och det är verkligen enkelt när vi umgås. Det är svårt att förklara men ni vet den känslan när man bara klickar med människor. Exakt så är det med oss fyra. Otroligt tacksam att sporten lett mig till dessa fantastiska tjejer!

Gillar

Kommentarer