Dubbla bortamatcher

Redan fredag? Veckorna flyger verkligen förbi och jag har ingen koll på vilken dag det är längre. I helgen befinner jag mig iallafall i Tammerfors för två matcher. Tog oss 9 timmar att ta oss hit igår... Det var en lång och ganska tuff dag faktiskt. Inte jättekul att sitta i en buss så länge. Blev stopp för lunch, träning och middag dock så kunde sträcka och röra lite på oss åtminstone. Kom fram till hotellet någon gång innan tio och vi hoppade ganska snabbt ner i våra sängar och sov i nästan 10 timmar. Välbehövligt efter den resdagen! Nu har vi ätit frukost, haft videogenomgång och ska snart åka iväg för en timmes träning. Sen har vi ett par timmar att döda innan matchen drar igång 19.00.

Gillar

Kommentarer

En lång dag

En lång dag. Eller kanske inte egentligen. Den har bara känts fruktansvärt lång då jag varit supertrött hela dagen. Sov inge vidare inatt. Jättedåligt för att vara helt ärlig... Och det gör ju inte ens humör bättre en grå och tråkig dag som denna. Det enda positiva var att jag och Jessica fotade bilder till våra samarbeten. Kändes sjukt konstigt att göra det, då jag aldrig gjort det på allvar innan, men det var ändå lite roligt. Blev en hel del bra bilder. Ni kommer att få se dom så småningom!
Nu ligger jag nerbäddad i sängen, redo att sova, och hoppas på att få mer sömn inatt och att jag kanske till och med hunnit somna innan 22.

Gillar

Kommentarer