Pannkaksfrukost

Nästan ledig dag idag och startar dagen på allra bästa sätt. Låg kvar i sängen en timme efter jag vaknat, bara för att jag kunde. Tog mig upp vid nio och stekte pannkakor till mig och Jessica. Hon har sovit på min soffa i en vecka men idag är sista dagen så vi lyxade till det lite extra med pannkakor till frukost.

Resten av dagen är rätt fullspäckad faktiskt. Har två event vi ska vara med på, ett klockan 14 och det andra 19. Däremellan ska jag gymma och så har vi lite kvar att fixa inför kick offen vi har imorgon.

#nouwseptemberchallenge #amerikanskapannkakor

Gillar

Kommentarer

Drömma kan man ju alltid

Denna sommar började Jens och jag prata ganska mycket om att vi snart är redo att skaffa ett eget ställe. Eller snart är väl egentligen fel ordval då vi är redo redan nu. Det handlar mer om att jag ska komma hem till Sverige igen. Vi känner väl såhär mer än vi gjort innan eftersom vi båda varit lediga mycket denna sommar och jag var hemma redan i mars. I och med att vi inte har något eget så har vi varit inneboende både här och där. Det har såklart gått super men det hade ändå varit mysigt och skönt att ha något eget att komma hem till ibland, som man verkligen känner sig hemma i . Antingen en lägenhet eller en liten stuga någonstans.

Vi spenderade timmar på hemnet för att kika lite till och från och hittade en del fina sommarstugor faktiskt. Tittade mest för att få inspiration och drömma kan man väl också få göra? Egentligen är en lägenhet högst upp på listan men suget efter att bygga sommarstuga någonstans på västkusten kom fram ordentligt. Det vore verkligen helt fantastiskt. För det är just på västkusten vi vill vara, antingen för att bo permanent eller ha en stuga. Vi vill ha nära till både natur och hav och då är en stuga, om det nu inte skulle passa med att bo permanent, där någonstans perfekt för oss. Tänk att kunna gå ut på verandan på morgonen och dricka kaffe samtidigt som du hör antingen fågelkvitter eller vågorna från havet. Ha gångavstånd till havet så man kan gå ner och ta ett morgondopp eller kvällsdopp precis när man vill. Skogen precis intill full av mysiga stigar så man kan gå långa promenader. Kunna vara där under höst och vintern också och sitta inne framför en brasa som värmer en. Ja, drömma kan man ju faktiskt. Hoppas att denna dröm kommer att slå in någon gång i framtiden!

Bilder från pinterest

Gillar

Kommentarer

En helg Lappland

I fredags efter träningen åkte vi ännu mer norrut i detta avlånga land. Vi åkte till Levi som ligger i Lappland. Det var mer höst där än vad det är här i Kuusamo, iallafall innan vi åkte. Färgerna på träden var både gula och röda och det var väldigt vackert. På lördagsförmiddagen åkte vi till en nationalpark och tog oss hela vägen upp till toppen på "berget" som fanns där, iallafall fyra av oss. Dom andra tyckte det var för kallt så dom vände. Hade inte det bästa vädret så kan förstå dom lite grann. Regn, blåst och kallt men när vi väl var där och påväg uppåt kände vi att vi ville ta oss hela vägen upp. Uppe på toppen var även den plats dom tände elden under olympiska spelen 1952, lite coolt ändå.

Detta tog oss drygt fyra timmar med bilresan dit, hem och vandringen. Väl tillbaka i stugan badade vi både badtunna och bastu, spelade spel, åt massa godsaker och grillade korv innan vi somnade sent in på småtimmarna. Mysig helg tillsammans med nästan hela laget!

Gillar

Kommentarer