HEJ!

Hur är det med er?

Själv har jag tagit "påsklov" fast jag egentligen inte har något men lite ledigt måste man ha. I morgon åker jag ut till kusten och blir upphämtad av mamma och pappa så åker vi till huset och firar påsk där istället för hemma i Värmland. Det blir mysigt, jag får träffa mina katter också, har seriöst saknat dom så mycket det senaste haha!

Vad händer annars? Jag pluggar vidare, har shoppat lite, köpte klänningen på bilden, så fin tyckte jag, väldigt vårig/sommrig. Har också städat lägenheten, försöker verkligen sluta att bara städa typ en gång i månaden och försöka hålla undan hela tiden, mycket mysigare att vara här då!

Ville bara avsluta med att det som hände i Stockholm var/är hemskt och jag vet alla bär med sig vad som hände snart en vecka sedan. Mina tankar går till alla drabbade. Jag vill också uppmärksamma all kärlek som så många har visat nu när det är svårt. Vi är starka tillsammans!

Hoppas vi ses snart!

//Jonna

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

HEJ!

Hur är det med er? Jag har ju inte skrivit på ett tag och jag vet inte hur ofta jag kommer skriva heller faktiskt, jag vill att den här bloggen ska vara något roligt och ett ställe där jag kan skriva av mig på vare sig jag är glad, ledsen, arg eller trött på allt. Det ska inte vara något jag känner mig tvingad att göra för då blir det inge roligt! Hoppas ni förstår! :)

Menmen vad har hänt i mitt liv de senaste veckorna då? Jo jag har fyllt år, 22 för att vara exakt! Det firades med shopping, drinkar, bowling (jag vann??!!) och mat med vänner. Mamma och pappa var ju här helgen innan så då firade jag med dom. Men jag hade en jättebra dag och jag är väldigt tacksam för alla som ville fira mig på något sätt!

Annars händer inte så mycket, jag jobbar på med mitt examensarbete och det rullar på om än sakta, umgås med vänner och njuter av de första riktiga vårdagarna ute i solen!

Hoppas ni har det bra så hörs vi snart!

//Jonna

Likes

Comments

​HEJ!

Jag har lite hemlängtan, har bott här i snart tre år men jag längtar fortfarande hem ibland. Det är som värst timmarna, dagarna, efter att jag har träffat familjen. Idag är en sån dag. Mamma och pappa var i Göteborg och vi passade på att träffas och det var jättemysigt och jag var jätteglad, men när dom åkte ville jag inget annat än att åka med dom hem till Värmland. 

Vi har inte den perfekta familjen men den är min familj. Vi har våra problem men det är våra problem och vi går igenom dem tillsammans. Hemma med dem är jag en del av något och när jag är här saknar jag det. 

Men jag ska försöka ha en bra kväll, min kompis Erika kommer över och vi ska skriva på våra examensarbeten, dricka cola/vin, äta kladdkaka (eller mat haha) och umgås. Vi träffas inte lika mycket nu när vi inte har föreläsningar tillsammans så det var dags att ta igen lite och umgås!

Hoppas ni får en fin helg!

//Jonna

Likes

Comments

​HEJ! 

Känner att allt går väldigt snabbt just nu! Den här veckan började jag mitt ex-arbete och det är mycket som ska göras men det ska nog gå bra. Förra veckan fylldes av statistik och snapchat, älskar snapchat och alla filter, de gör tråkiga statistikföreläsningar väldigt mycket roligare haha! Förutom det så längtar jag så otroligt mycket efter våren nu, trodde den var här men nej då ska det börja snöa igen, jaja bor ju i Göteborg så det smälter väl snart förhoppningsvis haha! När jag bor hemma i Värmland så älskar jag när det är snö, finns inget bättre men här i Göteborg så är det inte kul med snö för det blir bara slask direkt. Kommer ihåg när jag var yngre så önskade jag alltid att det skulle vara snö på min födelsedag, i slutet utav mars, åkte mycket skidor när jag var yngre och ju längre det var kallt och snö, ja ju längre kunde jag åka skidor och snowboard!

Hoppas ni har haft en bra vecka!

//Jonna

Likes

Comments

HEJ!

Känns som livet rullar på väldigt snabbt just nu. Jag har hunnit träffa många vänner och även träffat nya, ätit god mat och druckit många drinkar, haha! Jag har haft två jätteroliga helger sen jag senast skrev, igår var jag på sittning och fick umgås med många från den andra delen av vår klass som jag inte träffar lika ofta och det var jättemysigt! Jag har dessutom fått reda på att jag officiellt har skrivit min sista tenta och jag har äntligen skrivit kontrakt för mitt första "vuxenjobb"!

Dagen har spenderats hemma, tog sovmorgon, har diskat och städat (båda väldigt nödvändiga haha!) och lagat för mycket mat! Känns som om man alltid behöver diska när man inte har en diskmaskin hahah! Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa, han är i Barcelona (hur avundsjuk är man inte?) och försöker förbereda mig lite inför veckans plugg! Hatälskar söndagar, det är sista dagen på helgen men samtidigt så är det ofta dagen jag får mest gjort på!

Hoppas ni också har haft en bra helg!

//Jonna

Likes

Comments

HEJ!

Hur har er dag varit? Jag har idag firat 3 år med körkort. Att ta körkort var nog ett av de bästa besluten jag har tagit, den frihet det har gett mig (ja, när jag har tillgång till bil vill säga) har varit underbar. Att bara kunna åka iväg, hämta upp kompisar och göra spontana resor, älskar det! Det tog sin lilla tid och det var svårt, särskilt teorin men så värt det. Så varje årsdag köper jag något eller gör något för mig själv! I år kanske det inte det blev jättemycket, men jag åt lunch på Vapiano med en kompis och sen åt jag choklad för att ja, det är gott helt enkelt!

Tycker alla ska göra det någon gång, fira sig själv, vi gör det bästa vi kan och ibland förtjänar vi en paus och lite (eller mycket) choklad!

Hoppas er dag har varit en bra dag, så hörs vi snart!

// Jonna

Likes

Comments

HEJ!

Idag skrev jag, vad som förhoppningsvis var min sista skriftliga tenta, om det inte blir omtenta.. Men det känns så skönt och vara klar med den nu och kunna fokusera på annat. Och med annat menar jag typ 2 skriftliga uppgifter, 2 redovisningar och 1 praktisk tenta, bara den här veckan.

Men nu ska inte jag skriva om skola mer även om det är det som upptar väldigt mycket av min tid just nu haha! Idag har jag, förutom att skriva tenta, också tröstshoppat lite med en kompis och jag har färgat mitt hår typ blågröngrått. Hittade färgen på HM idag och fick ett infall att jag ville göra något med håret, har tidigare bara varit blond! Blev inte som jag hade tänkt mig men jag gillar det men mest av allt gillar jag att jag vågade göra något.

Jag är ofta den som säger till andra att dom borde göra det där roliga eller färga håret eller åka på den där resan men jag gör det nästan aldrig själv. Jag är faktiskt ganska feg av mig, eller feg är inte rätt ord men jag är rädd för att kliva bort från det jag har byggt upp mitt liv runt. Jag har alltid varit den blonda tjejen som skrattar mycket och jag tror att folk har en annan bild av mig än vad jag egentligen är. Jag tror det kan verka som om jag är lite galen och äventyrlig men det är nog egentligen bara i mitt huvud som jag är det! Men det vill jag ändra på så idag så gjorde jag något jag annars inte brukar göra, det må ha varit ett litet steg men det är fortfarande att steg framåt och bara jag mår bra av det så spelar det ingen roll hur stort eller litet det är.

Hahah ja det var ju inte meningen att det skulle bli så långt inlägg men jag ville bara skriva av mig lite, borde kanske lägga den här skrivviljan på mina uppgifter men lägger den hellre här! Hoppas ni har haft en underbar dag så ses vi snart igen!

//Jonna

Likes

Comments

HEJ..

från pluggkaoset! Just nu är jag mitt inne i min tentaperiod + att jag har 8 timmar praktik varje dag och jag är TRÖÖÖTT!! Och jag längtar tillbaka till Irland, jag var där på en road trip med en kompis i somras och hade så kul! Alltså jag lever seriöst på te och choklad just nu, haha. Ett plus den här veckan är att jag äntligen har fixat ett examensarbete och ett patientfall, nu ska det bara skrivas också! Nu måste jag plugga, och det enda som får mig att kunna koncentrera mig är om jag lägger bort mobil, dator och använder endast plattan till att lyssna på musik och det jag lyssnar på när jag pluggar är piano, det får mig verkligen att fokusera!

Hoppas ni har en bra vecka!

//JonnaLikes

Comments

HEJ!

Just nu sitter jag och lyssnar på Westlife, en av mina favoritgrupper när jag var yngre, och försöker plugga! Förra veckan var det väldigt mycket. Vi har börjat vår sista praktik och det är alltid stressigt den första veckan och jag tror jag hade huvudvärk varje dag men nu är det en ny vecka och det känns redan bättre. Men det är ju så, nu känner jag ju till rutinerna och vet hur det fungerar så nu är det lättare att hänga med och jag börjar förstå hur allt hänger ihop! hittills har jag haft det jättebra och så tror jag att det kommer fortsätta!

En spännande sak som hände idag var att jag fick reda på att jag ska få gå på en intervju för ett sommarvikariat, hur nervös kan man bli?? Men hur kul, hoppas det går vägen! Hur kan man bli så nervös, det är som om hela kroppen slutar fungera, hjärtat slår snabbare, blir andfådd, kalla, varm, hör dåligt, you name it! Kommer inte ens ihåg vad jag sa när jag pratade med hon som ringde, är så osäker på att jag fick ner rätt tid, hahah seriöst!

Men nu måste jag få lite plugg gjort! Hoppas ni har haft en underbar dag!

// Jonna

Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag och måste skicka mejl och sedan plugga neurofysiologi men innan det tänkte jag att jag skulle skriva om helgen! 
I lördags var det dags för den stora festen, min bästa kompis fyllde 21 innan nyår och nu var det dags att fira och USA-tema var det som gällde. Det blev en heldag med skratt och vänner. Den började med kostymjakt på Nordstan, vet inte riktigt vad det blev än idag, sen mötte vi upp en kompis från Värmland och fortsatte fixa saker inför kvällen! Väl hemma var det dags att fixa i ordning, kan ju säga att det var inte många ytor som inte var täckta med vitt, blått eller rött, haha! Sen kom alla, och alltså jag kan ju intyga att 17 personer i en 25 kvm lägenhet blir väldigt varmt och ganska så trångt men väldigt roligt! Efter många omgångar av `true american` drog jag och några till vidare till MAX där kvällen avslutades! En mycket bra dag/kväll/natt med många härliga människor och många roliga minnen!

Nu måste jag ta tag i  plugget! 

Hoppas ni hade en jättebra helg och en bra dag!

//Jonna

Likes

Comments