Ett litet urplock från då jag, Jutta och Jannica drog iväg och hälsade på moster till Hangelby. Har left laaajf verkligen och bl.a varit till borgbacken, tagit båten ut till holmen och hängt en dag i Åbo före hemfärd.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mot kvällen idag drog jag, Jannica, Jutta och pappa ut till Granö, vårt sommarställe som vi får låna av några bekanta, och kollade läget och fikade lite. Underbart med lite frisk luft till havs efter en kväll/natt med alko och elände. Tjohej!

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

​Vid ett-tiden packade vi in oss i Silja Europa med Sonja som nybliven chaffis och begav oss ut på vägarna. Första stoppet blev Haddnäs gård där vi sa hej hopp till Felicia, och avslutade sedan med att fara till Brobacka och fika! Tacka vet jag mina buds, skojigare typer får man leta efter ska ni veta!

Likes

Comments

En salig blandning bilder från senaste tiden! Har hunnit med curling i ledning av coach Mio, skolresa, lite häst, skola och årets första BÖLL! Mycket bra.

Likes

Comments

Jag må säga att jag kände mig lite rysligt nöjd med denna outfiten jag bar för någon helg sedan. Med en söt liten gul och vita frillerill byxor kan de ju bara inte bli fel!

Likes

Comments

​Knaprat på dessa små söta de senaste dagarna, nam!

Likes

Comments