Header

tjöddeluuu! var ap längesen jag blogga sist! sorry för d! ;) men jag har inget intresse för det längre och därför inte tar mig tid till det.. men tänkte bjuda på nån bild för att inte samma skit ska ligga kvar på min blogg :) 

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen säger jag bara! Resa bokad till Grekland, wöhööw! så jävla skönt det ska bli att få åka iväg en sväng å bara ta det lugnt bada och bli brun! Har ju vart i Grekland förut men dock ej på Samos som vi ska nu, Älskade verkligen Rhodos så tror jag kommer tycka lika mycket om Samos! :)

Älskade Grekland!! <3


Likes

Comments
Likes

Comments

Åååh finns d nå bättre än å ha nya rena sängkläder som luktar gott i bäddat i sängen och man själv ny duschad NEJ D FINNS DET INTE PUNKT! ;) hah åå nej men det är underbart blir liksom nårs snäpp lyckligare då ;)

Likes

Comments

tjosan! sitter just nu i sängen och lyssnar på musik, hemma från skolan idag då vi bara hade matte typ å skulle göra omprov å jag hade inte pluggat el nå så blev la hemma ;) Men istället för att inte göra nånting som jag alltid gör när jag är hemma så städade jag faktiskt rummet lite å flytta sängen så det var skönt :) dammsög och torka också hela nedervåningen förutom jonatans rum då men d var skiiit jobbigt.. 

Likes

Comments

skojja! sitter ju där bredvid runj å får maten skärd. 

för lat för att göra ett nytt inlägg så därför jag skriver ett till.

bra då vet ni och behöver ej undra.

Likes

Comments

wöw! grattis ronjis på 18 års dagen! guud så skönt å äntligen bli vuxen påriktigt! längtar såå jag med! värdelöst å va 17.. 
men hoppas du får det kanon på kryssningen med nära och kära så får vi fira dig seeeen till helgen el nå :* pöss stumpis! 


gammal bild å liten ronja ;) (toffsar brunt hår framför sur tanten) (jonna så liten att hon inte syns bakom josefine)

något nyare bild ;) pippifågel runj

Likes

Comments

fett ovärd dag då jag ej sov hemma inatt och jag inte orka gå upp tidigt för att ta bussen till mora så tog jag den senare bussen till skolan som är där vid 9 hade prov vid 10 och fick sluta ":)" varför liksom varför!? 

jaja ångesten från helvetet kom nyss på besök också :) trevligt sällskap osv! 

Likes

Comments

måste bara uppdatera er om att Jonnsan är död! :'( en tjockis käka henne och hennes andra 10 syskon :( ååh lilla vännen dååå :'(

Likes

Comments

Det bästa på dethär året är att runj å pontans fisk bebis är döpt efter miiig! (a) (var dock jag som döpte den men ja) "jonnsan" heter den lilla bebin med två svarta prickar påå rumpen å blåå ögon ;) goooosisen! ska knäppa kort på hen när hen blitt lite större då man knappt ser hen nu ;)

Likes

Comments