Malm 2.0

Hej på er! Hoppas att ni mår bra, i skrivande stund sitter jag ute i Mullsjö hos en av mina bästa vänner Hanna. Vi har semlefika och pratar skvaller såklart! Även min fina vän Charlotte är här.

Idag har jag äntligen gjort klart min malmbyrå 😊 som ni vet så målade jag om den, i december har jag för mig. Blev supernöjd med resultatet men kände ändå att jag ville att den skulle kännas mindre ”Ikea” och mer lyx. Och nu är jag verkligen hur nöjd som helst. Denna makeover är i samarbete med Frontcover som jag har samarbetat med innan när jag gjorde om min TV-bänk 👇🏻👇🏻

Frontcover är verkligen en så enkel & smidig lösning om man vill göra om sina Ikea-möbler. De har fronter till de flesta möblerna, fronterna är i plast och man fäster de med dubbelhäftande tejp. De går att måla om i valfri kulör om man känner för de!

Här är malmbyrå från början & när den är ommålad. Jag har målat med roller & färgen är ifrån panduro - vintage paint i färgen soft black.

& här har ni det nya resultatet! Visst känns den mer lyxig? Jag är verkligen supernöjd & rekommenderar verkligen frontcover.se om ni ska ikeahacka!

Nu ska jag fortsätta att äta min semla, trevlig kväll 💗

Gillar

Kommentarer

grusvagenhem
grusvagenhem,

Gillade verkligen färgen på soft black-byrån! Känns både lyxig och ombonad liksom.

nouw.com/grusvagenhem
HusblirHem
HusblirHem,
Åh vad snyggt det blev! 😊nouw.com/husblirhem
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229