Vilken natt! Först tog det lång innan William kom till ro och när han äntligen gjorde det så sov han i strax över en timme innan första uppvaket med gråt och skrik. Efter att ha gått ett par varv i lägenheten med en fortfarande otröstlig bebis så startade jag Greta Gris på youtube ett par minuter och direkt var han lugn igen.

Efter lite stök och bök sov han väldigt oroligt i ungefär en timme till innan nästa uppvak med gråt. Försökte trösta, gick ett par varv i lägenheten, men slutligen blev det Greta som fick honom lugn igen. Den här gången dock kom han inte till ro att somna om igen. För att Viktor skulle få sova lite innan han skulle jobba, så gick jag ut med William i soffan och satt där i nästan tre timmar innan han visade tecken på att han var redo för sömn.

Vi tog oss in till sängen igen, där det blev ytterligare lite gråt innan William somnade. Dock var det mycket orolig sömn innan han slutligen slog upp ögonen för dagen strax innan 06. Mamman som knappt har sovit 15-20minuter i stöten har stora undringar hur vi ska överleva dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229