Yellow

Jag har helt kommit ur fas när det gäller uppdateringar överallt. Samtidigt känns dagarna ganska likadana så det är inte särskilt kul att dela med sig av inlägg som är i princip upprepningar av varandra.

Men igår bröt vi mönstret lite och tog en liten promenad innan läggdags. I samband med att Viktor åkte iväg till innebandymatchen, så gick vi ut med siktet inställt på en lekplats. Sen kom vi aldrig så långt innan William utbrast högt att han ville gå hem. Men jag hann ta några härliga bilder bland alla gula löv.

Idag har vi varit på något som bara kan liknas med en rock konsert för småbarn. Kön slingrade sig lång till entrén, trots att insläppet redan skulle varit öppet i 30 minuter när vi ställde oss. Vi var inte inne på våra platser förrän 15 minuter efter att föreställningen skulle varit gång. De väntade dock in så många de gick innan de startade, så det var ju tur att vi inte hade en tid att passa efter.

William satt något trollbunden och något förskräckt genom föreställningen (pyroteknik på Bamse hade jag ju inte räknat med) (inte heller att gamla farmor skulle dansa till single ladies), men värmde upp tillräckligt för att dansa med till de sista tre låtarna. Gabriel tyckte allt var toppen och dansade med från början till slut.

Gillar

Kommentarer

aaphoto
aaphoto,
Så fina höst bilder 😊
nouw.com/aaphoto
jonnasofieh
jonnasofieh,
Tack så mycket 😍nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Asså jag dör så fina färger! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
jonnasofieh,
Det var tur att vi fotade när vi gjorde, dagarna efter så var det alldeles brunt!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229