Dagarna går så fort förbi, särkilt när det under de senaste har varit så grått att det känts som att det aldrig hunnit bli dag innan det är dags att lägga sig igen. Under veckan har vi fyllt dagarna med att ordna det sista inför jul (bland annat fått panikhandla något klapp till då Adlibris inte behagar leverera), roa William och bara mysa. Verkligen så att hela familjen har gått och lagt sig när William ska vila under dagen, så mysigt!

Vi har även bakat en del och nu när vi steg upp idag möttes vi av ett vitt landskap.

Att det ens fanns chans till att det skulle komma snö fanns inte ens i åtanke under gårdagen som var så blöt och grå, så det var en riktig överraskning när vi steg upp. När vi dessutom kom ut och det inte ens var slaskigt, något som är standard när det väl kommer snö i den här delen av Skåne, utan till och med is på sina ställen och massor av kramsnö.

Vi traskade runt, åkte lite pulka och busade innan vi gick in i värmen igen. William tyckte att vantar var hemskt onödigt, så vi ville inte vara ute alldeles för länge. Sedan är den här mamman inte mycket att leka med, då orken försvinner snabbare än snabbast. Kanske inte så konstigt, då vi faktiskt redan har passerat bebis beräknade datum. Men denna verkar inte ha beslutat sig för någon födelsedag ännu, så vi får vänta lite till. 

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så galet fina bilder 😍❤😍❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229