Igår var jag så dassig. Kändes som jag aldrig riktigt öppnade ögonen och kroppen var tung och trött. Så typiskt när där var några mammor från förskolan som bjudit in till fika, men jag hade bara inte orken. Men det kommer fler tillfällen och redan idag känner jag mig mycket piggare, även om jag kanske inte är helt frisk.

Natten till går fick William sova ihop med mig och Gabriel. Viktor åkte iväg tidigt till innebandy och jobb och William hade varit väldigt skör under eftermiddagen, så jag orkade inte krångla alldeles för mycket. Men nu, i natt, sov han i egen säng mellan 20.00 - 04.00! Sedan stod han i hallen och var mycket upprörd, därefter gick det inte att få honom att sova igen.

Så det blev en väldigt tidig morgon. Vi hann se någon film, äta frukost två gånger om och dansa loss till ett par videos på Youtube. Precis när det var dags att ta på sig ytterkläderna och ta sig bort till förskolan, tog batteriet i tvååringen slut. Han somnade med huvudet ner i en soffkudde och hur än hans mamma manade på, så ville han inte öppna ögonen igen. Försökte muta lite med en av favorit videorna och det kunde han bara inte motstå. Så lite dansande till innan skorna åkte på.

Efter lämningen gick jag i vanlig ordningen en promenad med en trött Gabriel i vagnen. Även han har varit uppe och igång sedan 04.00 och det är ju lite svårt att få sova när där är en storebror som väsnas och far runt.

Snart är det dags att hämta igen och utöver att baka ännu mer till dopet, så blir dagens projekt att plantera om grönkålen och spenaten vi sådde för snart två veckor sedan. Efter att vi alla har vilat en stund förstås.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Vilka gröna fingrar ni har! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Får se om de överlever flytten 🤪nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229