”Vi behöver bara överleva till söndag”. Vi klarade det! Vi har klarat av och överlevt något som antagligen har varit en av de tuffaste veckorna vi har ställts inför.

Hela veckan fram till dopet har det problemen lagts på hög. Man har knappt hunnit reagera på ett och åtgärda det innan nästa har dykt upp. Stressen har verkligen ätit upp mig inifrån och jag är helt övertygad om att det är den som gjort mig sjuk.

Dopet blev lyckat. Även om jag efter själva dopceremonin i kyrkan kände att jag helt stängde av och knappt pratade med någon under dopfikan. Stressen började väl rinna av redan då, men gästerna har sagt att de var väldigt nöjda.

Söndagen gick helt åt till återhämtning. Viktor åkte iväg till jobb tidigt under morgonen och jag hängde med barnen i pyjamas framför filmer i soffan tills han kom hem igen.

Gabriel var väldigt ledsen och orolig hela dagen, så han bearbetade säkert lördagens händelser.

Under eftermiddagen åkte vi återigen hem till mina föräldrar, nu för att hämta det sista vi inte fick med oss hem från lördagen. Dessutom åkte vi och hämtade en syskonsulky som jag köpte av en gammal klasskompis, så nu är vi redo för sommarens alla äventyr.

William tyckte vagnen var absolut toppen och satt i den från att vi kom hem med den tills det var dags att åka hem och då fick han sin mormor att köra honom ut till bilen, haha!

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Jättetrevligt och fint dop 💕nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Sweetpeanutbunny
,
Supermysigt var det! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
IP: 82.99.3.229