Låt er inte luras av bilderna! När vi kom iväg till hembygdsparken igår så möttes vi redan på parkeringen av 4 bussar med förskoleklasser. Hela parken var alltså knökfull med barn, pedagoger och föräldrar. Mindre bra tajming av oss alltså.

Så det blev inte så mycket lek på lekplatsen för vår del. Vi gick istället och försökte se djuren som fått ungar nu i dagarna och hade tur att komma precis när en av förskoleklasserna började jobba sig bort för att äta.

Den stora träbilen (som nu är lagad!) blev ledig och glädjen var stor när man fick en stund att ratta i den. Vi gick en stund till i pytteskogen, innan vi också blev hungriga och promenerade bort till värdshuset.

Med lite mat i magen och väldigt trötta barn var det dags att ge sig hemåt. Vid nästa besök ska vi försöka med att se Pettson och Findus teatern är det bestämt!

På vägen hem hämtade vi upp ett paket och sedan skämde Viktor bort oss med att göra pizza från grunden till kvällsmat. Mums!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Haha oJ, fler än ni som tänkte en utflykt till hembygdsparken igår. För övrigt älskar jag hembygdsparken. En perfekt tur med sällskap utav en vännina och för N att titta på. Inte för mycket och inte för lite. Både djur, glass och lekpark 😍 hoppas ni får en fin torsdag raring!!nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Ja vi älskar att vara där och tydligen alla andra också 🙈 😍nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229