Vecka 41

Vecka 41 ( 40 + 0 )

​Igår passerade vi bebis beräknade födelsedatum och det ska erkännas att när vi satt i soffan under kvällen så kände jag mig nästan på lite ledsen. Såklart att jag hade ett litet hopp om att bebis redan skulle vara här och det kändes tungt och ledsamt att det inte var så. Idag finns inte dem känslorna kvar och mitt logiska tänkande är tillbaka. Datumet är trots allt bara en uppskattning! Nu har jag nästan på ställt in mig på att bebis kanske inte ens dyker upp förrän i nästa år.

Jag har haft lite sammandragningar, men inget tecken på att det skulle dra igång. Vi försöker hålla oss sysselsatta här hemma med små projekt, då jag egentligen inte orkar åka på några äventyr (och vem vill ge sig ut i kaoset som råder såhär dagarna innan jul?). 

Måendet är som i förra veckan. Jag är trött och tråkig, men passar på att sova när William gör det. Mycket foglossning och konditionen är som bortblåst. Är galet rund i ansiktet och det känns som att jag samlar på mig något galet med vätska lite var stans. 

Bebis verkar trivas och ha det bra. Denna är fortfarande väldigt aktiv om dagarna och har nu också börjat stöka en del på nätterna. Kanske för att jag är uppe och kissar stup i kvarten? 

Gillar

Kommentarer

FruVonBromsen
FruVonBromsen,
Snart är de jobbiga känslorna som bortblåsta, när du får träffa lilla miraklet💕 är själv i v39 och hoppas på några dagar över tiden så det blir januari😆nouw.com/fruvonbromsen
jonnasofieh
jonnasofieh,
Det var bara igår det kändes lite jobbigt, har annars haft en ”den kommer när den kommer” - attityd hela graviditeten. 🙈 men just igår blev det lite extra sådär!nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Hoppas bebis kommet snart antingen innan 24 eller efter inte på dagen! 😍❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
jonnasofieh,
Den verkar ju onekligen trivas där den är iaf 😅❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
Sweetpeanutbunny,
Jag tycker du ska göra det litw obekvämt för hen 😁nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
jonnasofieh,
Haha jag gör vad jag kan 🙈nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229