Vecka 40 ( 39 + 0 )

Ganska precis när jag ställde mig redo för att ta dessa bilder så knackade det på dörren. Där stod min mamma och syster för att hämta hem mig och William till sig, då vi knappt setts alls i veckan då dem legat sjuka i flera omgångar förkylningar. Jag hann alltså precis bara ta bilderna innan vi drog på oss ytterkläderna och begav oss och var inte hemma igen förrän "sena" kvällen. Därför blir det nytt preggo inlägg idag ( 39 + 1 ), istället för igår.

Om denna bebis håller samma tidsplan som William, så har vi alldeles strax vår nya kärlek i famnen. Det hade ju varit lite roligt om det var så, då vi har kommenterat att båda barnen har extremt lika profil på ultraljudet och skämtat att det verkar som att vi bara kan en sorts bebis, men ja. För min egen skull så försöker jag bara precis ta dagarna som dem kommer utan att lägga för mycket vikt vid datum och tid kvar hit eller dit. Tror att det är lättast att hålla psyket i skick då.

Eftersom att bebis nu ligger fixerad och magen hänger längre ner, är det galet jobbigt att böja sig fram eller på något annat vis försöka vika sig på mitten. Kände jag mig osmidig innan så är det ingenting i jämförelse med nu! Men i ärlighetens namn börjar jag bli lite less, mest på att min kropp varken orkar eller vill. Graviditeten i sig har jag inget att klaga på, men symtomen jag har dragits med var mindre kul redan från början och är inte roligare nu. Allra minst då när kroppen säger helt ifrån och min lilla 1,5 åring inte vill annat än att bli upplyft och buren av mamma. Har lite av ett mantra att bara bebis kommer ut så kommer det bli lättare, åtminstone kroppsligt med lyft och ork. Sen försöker jag trösta mig med att oavsett när bebis kommer, så är det inte långt kvar nu, när jag sitter ihopvikt i soffan med galna smärtor i höfter och rygg, men en väldigt nöjd William hängandes över magen.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Snart snart snart 😍😍😍nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Japp japp! Är less på att se ut som en fotboll i ansiktet och bara ha ett par byxor som passar 🙈nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Tsss finaste kvinnan som vandrar på denna sida av jordklotet! 😚nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229