Vecka 38 ( 37 + 0 )

Första december här och även månaden då bebis är beräknad. Den här veckan har varit väldigt kämpig, William har haft hög feber mer eller mindre hela veckan och suttit som ett litet plåster på mig. Det började med att han var hemma måndag och var feberfri under tisdagen, så inte ont anande skickade jag iväg min lille kille till förskolan på onsdagen. Något han verkade vara himla glad över.

Sen under natten kom febern tillbaka och barnet var helt utslaget. Stackaren har varit så eländig och inte har det blivit bättre för att hans föräldrar inte förstår vad det är han försöker få fram att han vill se på TV. Helst av allt har han bara velat ligga rakt ovan på mammans mage, vilket har gjort det ännu jobbigare än vanligt för mamman att andas. Det har varit väldigt svårt att få något gjort kan ni säkert föreställa er och sömnen har varit obefintlig. Dagarna har känts väldigt långa, men det beror mest på att vi har suttit bänkade i soffan nästan hela dygnet i pyjamas.

Förutom det så känns det inte särskilt annorlunda mot förra veckan, alla gravidkrämpor är kvar och snart börjar alla bitarna falla på plats för att välkomna bebis. Förhoppningsvis så är vi friska och pigga allihopa när denne väl bestämmer sig för att komma.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229