Vecka 37 ( 36 + 0 )

En ny lördag och en ny preggo vecka startar. Dem börjar bli lätträknade och innan vi vet ordet av har vi vår nya och fjärde familjemedlem här! Bebis är i princip färdig för omvärlden nu, men ska bara lägga på sig lite vikt fram tills att det är dags.

Mina misstankar om att bebis nu ligger med huvudet ner (svårt att missa med de klockrena sparkarna under höger revben hela veckan) och förhoppningsvis vänder sig inte igen. Den här veckan har nog varit lite jobbig för oss alla, vi har varit förkylda i olika grad allihopa och jag har känt mig extremt orkeslös och har har begynnande huvudvärk som inte blivit något under flera dagar. Men alla värden såg bra ut hos barnmorskan igår, så hon misstänkte inte att det var relaterat till graviditeten.

Idag har vi tagit det väldigt lugnt och jag håller tummarna för mer sömn i natt. Natten som varit bjöd på en William som höll på att brinna upp och var väldigt orolig. Redan vid 05.00 blev det uppstigning och febern har varit allt mellan 38,1 till 39,4 på vår lille kille. Som tur är, har han i stort sett varit sig själv hela dagen. Kanske lite mer pipig och kramig, men har ändå kunnat springa iväg och leka lite med sitt och viljat vara med att hjälpa till. Förhoppningsvis är vi alla piggare imorgon!

Gillar

Kommentarer

hemochlycka
,
Spännande, snart dags då! Hoppas febern går ner!nouw.com/hemochlycka
jonnasofieh
,
Ja nu går det fort! Han verkar mycket piggare idag, tack så mycket 😊❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229