Vecka 36 ( 35 + 0 )

34 dagar kvar om vi får förlita oss på appar och uträkningar Jag gör inte riktigt det och försöker även denna graviditet att inte stirra mig blind på siffror. Jag sover uruselt, kläderna i garderoben som jag tidigare drunknat i, sitter numera tajt och obekvämt. Matlusten står på noll, orken lika så och förvärkarna är här.

Under veckans gång har jag känt hur det spänner över lägre delen av ryggen och hur det har tryckt i höjd med blåsan, fast längre bak. Det ilar även till och från i hela bäckenet och bebis rörelser, framför allt sparkar håller till vid revbenen. Kan det vara så att bebis nu ligger med huvudet nedåt och planerar att stanna där? Om mina amatörgissningar stämmer, så är det nog så.

Började tvätta upp lite av bebis kläder som ska packas med till BB, då förvärkarna verkligen kom ifrån ingenstans och det börjat dyka upp bebisar var och varannan dag i Facebook gruppen jag är med i. Till och med bebisar som är beräknade runt mitt datum har gjort entré! Jag blev lite jagad om man säger så.

Kroppen orkar väldigt lite just nu och det blir extra kämpigt just nu när William har väldigt stort närhetsbehov. Gärna vill han ligga platt ovan på magen och jag har så svårt för minsta tryck på magen - ännu mindre när jag ligger rakt på rygg. Får påminna mig själv om att det faktiskt inte är särskilt lång tid kvar och att förhoppningsvis så kommer orken tillbaka.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
❤en liten liten bebis ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Plutteliten! <3nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229