Vecka 35 ( 34 + 0 )

Under torsdagen var det dags för ännu ett besök hos barnmorskan och nu lär dem bara bli tätare. Rätt skönt ändå, att få stämma av med lite jämnare mellanrum. Dock var det en riktig busbebis vi hade med oss, som denna gången lång på tvären i magen och dessutom flyttade sig när barnmorskan försökte lyssna på hjärtat. Tur att jag kände att det var väldigt livligt där inne, annars hade jag nog hunnit bli väldigt nervös när barnmorskan letade och letade efter vart hjärtljuden skulle höras.

Sparkarna börjar bli allt hårdare från insidan och ibland känns det nästan som att huden ska spricka när bebis sträcker på sig. Det är verkligen rörelse i hela magen från morgon till kväll och jag kan känna hur det sparkar upp under revbenen och i nästa stund hur fötterna spänner ut ner mot bäckenbenet. Än så länge är det fritt fram att vända runt precis hur mycket som helst, men ganska snart hade det varit bra om bebis lade sig tillrätta med huvudet nedåt.

I övrigt är jag väldigt flåsig, får lätt kramp i vaderna och denna eviga foglossning känns som den aldrig kommer gå över. Men det är trots allt inte alls lång tid kvar, även om det är svårt att tänka så när kläderna klämmer och är obekväma och man sover sämre än sämst.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Vackra vackra du ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
😘❤️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229