Vecka 33 ( 32 + 0 )

Jag blir nästan rädd när jag tittar på bilderna jag tar av magen var lördag. Dem återspeglar inte alls hur jag upplever mig själv storleksmässigt, jag tycker fortfarande att jag knappt har växt något alls! Men man blir väl lurad när man oftast bara har perspektivet ovanifrån, haha. Har en liten teori att den här magen sitter lite längre ner redan från början, så att det kanske är därför jag inte märker så mycket.

Enligt barnmorskan växer allt på bra och bebis lever loppan i magen. Ofta är det full rulle från morgon till kväll och jag känner på mig att det här nog är lite av en vildare bebis än vad storebror var. Det börjar bli jobbigare att sitta/ligga i vissa ställningar då det kommer protester inifrån, genom en välplacerad fot eller en liten rumpa som åker ut i sidan. Allra vanligast blir det att jag får en himla tryck precis under revbenen som ett tecken på att det är dags att flytta sig.

Den här veckan har jag dock känt av att kroppen tycker att det är tufft. Att ta sig ner till golvet är ett helt gympass, blir flåsig av trappor och jag glömmer allt innan jag hinner blinka (tacka gudarna för att jag skriver ner allt!). Foglossningen består, men jag har nog blivit lite duktigare på att fördela mina dagar så jag inte tar ut mig alldeles för mycket.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229