Vecka 32 ( 31 + 0 )

Det rullar på rätt bra nu, jag tycker att dagarna knappt hinner börja innan det börjar mörkna igen. Men mycket av det är nog tack vare William, han håller oss minst sagt sysselsatta för tillfället. Han känner såklart av att vi andra går runt i någon konstant oro och ovisshet och reagerar på det.

I den här zombie-bubblan vi har hamnat i, så har jag känt mig väldigt matt. Inte trött, som att jag har gjort något ansträngande, men kroppen och framför allt huvudet har känts tungt, tomt och ihåligt. Men jag tvivlar starkt på att det har med graviditeten att göra, det är nog snarare de omständigheterna vi hamnat i som tömmer oss på all energi.

Bebis har fullt party i magen, precis som vanligt. Har känt tryck upp mot lungorna ett par gånger under veckans gång, så det känns (och jag hoppas lite) att bebis nu ligger med huvudet neråt. Extra mycket aktivitet är det när storebror vill sitta nära och mysa i knät, då rör det sig i precis hela magen, så platsen för favoritperson är redan upptagen, sorry!

Till alla er som lämnar kommentarer nu under den här svackan, det är inte så att jag inte ser, men jag har bara inte orkat svara. Förhoppningvis Kommer orken tillbaka snart.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Lite bättre än alla andra mammor 💞 nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
lindaaeklund
,
Förstår att orken försvinner ibland.. 😟 Fortsätt kämpa på och ta hand om dig! 😊nouw.com/lindaaeklund
jonnasofieh
,
Tack finaste du ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229