Vecka 31 ( 30 + 0 )

Den här veckan har jag som mest varit lidande av världens förkylning och en del foglossning förstås. Vågar knappt tänka på hur många meter papper och näsdukar jag har förbrukat på knappt någon tid alls. Men det verkar gå åt det bättre, lite nästäppa kvar och hosta. Hostan brukar väl ändå vara ett tecken på att det börjar dra sig mot sitt slut? Förkylningen då, graviditeten får gärna fortsätta till bebis är färdig bakad.

Känner mig fortfarande konstant trött, har mer eller mindre konstant ont i ländryggen och höfterna låser sig allt oftare. Särskilt efter att jag har suttit en stund på golvet vid nattningarna.

I övrigt är det lika mycket liv och rörelse i magen som vanligt. Enligt min gravidapp mäter bebis in på cirka 37 cm, så det bör ju kännas lite trängre snart. Jag vill gärna tro att denna nu ligger med huvudet nedåt, men tycker fortfarande att det kommer sparkar lite överallt. Med William hade jag stenkoll på hur han låg, men jag antar att det kan vara svårare för mig att känna när moderkakan ligger i framvägg? Måste komma ihåg att fråga hos barnmorskan nästa gång.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Vackra du! Nu börjar magen verkligen växa!! 😍 foglossning är ju så jobbigt.. lider med dig! Hoppas din förkylning blivit bättre! Kramar ❤️nouw.com/juliamalmgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229