Vecka 30 ( 29 + 0 )

Idag tog vi klivet rakt in i veckan 30. Det är alltså (+/-) 10 veckor kvar tills vi är en familj på 4. Jag har lite svårt att greppa det, vi har ju redan en alldeles underbart härlig unge, är det verkligen sant att vi snart ska ytterligare en att överösa med kärlek? Jag tror knappt att det är sant i mellan åt.

Hur har måendet varit då? Jag är fortfarande så trött, men försöker att trampa på ändå. Blir dock att jag inte stannar uppe något särskilt om kvällarna, utan det händer ofta att jag bara en timme efter William somnat, kryper ner jag också. Men allt för att orka lite till? Den här veckan har det dock känts mer okej att äta, inte riktigt så påtvingat som det har varit nu en stund, men helt okej. Blir fortfarande inte hungrig dock.

Jag missade att fråga barnmorskan i torsdags om hon kunde känna hur bebis låg i magen just nu, men jag misstänker att denne har vänt sig i dagarna. Känner ofta hur det trycker och sparkas upp mot revbenen och samtidigt hur det rör sig ner mot bäckenbenet. Riktigt så har det inte varit innan, men det är fortfarande fullt ös från morgon till kväll i den här magen.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Finis 😍❤️😘nouw.com/momo
jonnasofieh
,
Tack mamma ❤️nouw.com/jonnasofieh
Sweetpeanutbunny
,
Så fin ❤och så fort tiden går!! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Tack fina du❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229