Vecka 28 ( 27 + 1 )

Eftersom att vi var på språng i lördags blev det ingen ny bild på magen, trots att vi gick in i vecka 28!! Så jag tog bilder igår istället och försöker att inte störa mig alldeles för mycket att dessa inte matchar dem andra.

Nu har jag varit så stopp i näsan att jag blivit knäpp. Det har varit svårt att sova då jag hela tiden knippar efter andan och får känslan av att jag kvävs. Det gör det inte bättre heller att William prompt vill sitta ovan på magen i tid och otid, haha!

Annars har det varit helt okej, foglossningen kommer och går lite som den känner för och jag känner av den hela tiden. Men vissa dagar är bättre än andra. Jag har dessutom kommit fram till att jag sällan känner mig hungrig nu förtiden och inte heller mätt när jag har ätit, tur att jag har William och äter tillsammans med honom, så jag glömmer åtminstone inte bort att jag ska äta.

Sen tycker jag inte heller att magen har växt något särskilt. Tittar jag på bilderna så ser jag att där är skillnad, men jag har känt mig lika stor sen jag började fota magbilderna.

Någon som var glad över att mamma var hemma igen, efter helgens äventyr. Överöstes av pussar och kramar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229