Vecka 27 ( 26 + 0 )

Imorse steg jag upp med ond hals och mindre sköna sammandragningar. Halsen hänger fortfarande med, men sammandragningarna tycks ha släppt för tillfället. Känner mig något sliten, men vem är egentligen pigg när man har dragit på sig sonens förkylning?

Jag har hittat den muskeln som sjukgymnasten ville jag skulle spänna, något som gjort att den har krampat till och från under hela veckan. Dessutom har jag haft precis som att nerver har kommit i kläm runt höfterna och ilar upp längst hela sidan. Tror inte att övningarna lär göra någon större skillnad längre, men det känns ju bra att ha något att pyssla med när William är iväg på förskolan och Viktor är på jobb.

Om knappa två veckor går vi in i graviditetens sista trimester och det känns helt galet hur fort det här har gått. Hur är det ens möjligt?

​Klart att min lilla linslus ska vara med på ett par bilder han också!

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh så underbart! tiden bara susar förbi! Mindre roligt med förkylning, sammandragningar och halsont.. hoppas de blir bättre under dagen!!
Och så underbara bilder på dig & er! Ha en kanon bra lördag! Kramar 🌸💗
nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Tycker det går alldeles för fort! Det är ju förkylningstider, särskilt när man numera har ett förskolebarn hemma också! Hoppas du har haft en superfin dag 💕nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229