Det blev inte många inlägg för min del igår, men när jag hämtade upp William från förskolan visade sig att han hade checkat av sin allra första vurpa på förskolan. Han var snabbare på trappen till rutschkanan än vad personalen hade varit och hade trillat och skrapat sig i pannan och på kinden. Inget särskilt allvarligt alltså, men det kom över honom lite till och från under dagen så det blev mest mys när vi kom hem.

Dock hann vi med att rösta igår och det var så skönt att få det avklarat. Har ni inte röstat än så gör det! Det är så viktigt!

Den här veckan har jag känt mig så låg och tråkig. Ingen ork, väldigt trött och allt har känts jobbigt på ett eller annat vis. Bebis i magen håller igång mer än någonsin, men framför allt på kvällen eller när jag suttit stilla en längre stund. Alla kläder känns obekväma och det känns som att garderoben har slukat mina få preggoplagg? Den här veckan har jag (och nog Viktor också) varit mer sugna på kakor och annat gott, så tyvärr har det blivit en del sådant med. Tur att man äter ordentlig mat annars, även om man inte är så sugen, så det inte är så mycket onyttigheter man orkar.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fin 😍och jag håller verkligen med dig - rösta är viktigt! Om det så är blankt 🙈nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Momo
,
Finisar ❤️❤️❤️nouw.com/momo
jonnasofieh
,
❤️❤️❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229