Vecka 24 ( 23 + 0 )

​Enligt gravidappen är vi redan inne i vecka 24 och bebis mäter in på cirka 28 cm från huvud till fot. Som tidigare känner jag mig trött och sliten, kroppen orkar verkligen inte med att göra något alls i längre stunder och det tar mycket på psyket att hela kroppen ömmar. Särskilt då jag vill hinna med så mycket. 

Vad jag kommer ihåg så känns den här bebisen mycket vildare än vad William gjorde i magen. Vad jag minns med William är att han rörde sig på samma ställe och kan tydligt komma ihåg att jag tydligt visste och kände att han låg med rumpan upp mot höger sida och spjärnade emot med benen åt vänster. Den här bebisen verkar utnyttja varje millimeter av magens yta och det kan komma både flax och spark lite varstans. Möjligt att det är en cirkusartist som övar trapetskonster? Viktor lyckades känna lite rörelser i förra veckan och det har synts lite mer utanpå, men med moderkakan i framvägg så kan det ju dröja ytterligare en stund till innan man ser mer ordentliga rörelser. 

På måndag väntar nästa besök hos barnmorskan och ska även få prata med en läkare då. Den här foglossningen är inte alls att leka med. 

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Så fin är du😍 nästan så man blir sugen på en till ❤nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Men vad söt du är 😘nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
vackra du, så mysig mage! ❤️ önskar man hade en sån mage nu med 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Men söte, du har ju jättefin mage!! ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229