Vecka 21 ( 20 + 0 )

Allt jag ville hinna med idag var att få en bild på magen, idag precis när det slår om till ny graviditets vecka. Det var verkligen lättare sagt än gjort och till sist fick jag ändå stå i sista minuten, vara stressad och missnöjd.

Jag hade fått upp kameran på stativet när Viktor gick ut genom dörren för att hämta köpemat. Jag hinner i min dumhet tänka att jag bara snabbt ska ta ett par bilder, det gör ju inget att William är med. Sekunden Viktor stänger dörren, bryter William totalt ihop och springer mig runt benen, fjärrutlösaren och mottagaren på kameran trycker av en bild innan dem båda dör. Batterierna är slut och jag har inga hemma.

Viktor kommer hem och jag tvingar honom att hjälpa mig fota, för bilder ska jag ha. Dock ser jag både trött och sur ut på dem få som blev tagna, men så får det vara. Vi kämpar för nya friska tag (och fräscha batterier) nästa lördag.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Ja varför ska det gå smidigt till när man väl vill det ska göra det, haha! Tyckte det blev en härlig bild trots det inte blev och gick som du tänkt dig! Hoppas du haft en fin dag, kramar <3nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Nej, men eller hur! Min inre perfektionist suckar uppgivet, men hoppas på bättre omständigheter nästa gång! ❤️nouw.com/jonnasofieh
Matildaberlin
,
Finaste, finaste magen!! <3nouw.com/matildaberlin
jonnasofieh
,
Tack 😘❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229