Vattenpölar

Vad hände med lördagen? Det kändes som vi knappt hann komma upp ur sängarna innan det var dags att lägga sig igen. Det kanske är så nu, när det faktiskt är mörkt redan 21 om kvällarna.

Men vi hann åtminstone komma iväg och hälsa på Viktors morföräldrar en sväng. Barnen lekte rövare och sprang/kröp runt överallt och William mumsade kakor tills det nästan ramlade smulor ur öronen på honom.

När vi vände hem igen, passerade vi en stor vattenpöl. Den gick vi redan förbi på vägen dit, men gick runt för att hålla tvååringen torr den stunden vi skulle vara iväg. Men nu skulle vi bara hem.

”Nu William, nu får du lov att springa i vattenpölen”. Det dröjde inte många sekunder innan han hoppade så det skvätte långt omkring och han sprang många många varv innan han var nöjd. Väl hemma var klockan ganska precis så mycket att det var dags att göra sig redo för sängen.

Det blev långa nattningar och har varit många uppvak under natten. Något slitna är vi nog idag, men precis som igår så är dagen oplanerad och det finns inget som hindrar oss från att skrota runt i pyjamas hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229