Eftersom att stövlarna har provats många gånger all redan, så tyckte jag att det inte var mer än rätt att vi skulle prova dem utomhus också. Det var lite obehagligt att dra på sig regnkläderna först, men när vi sen kom ut och hittade en alldeles lagom liten vattenpöl, så var det som bortglömt.

Glädjen att få gå i gropen på parkeringen som vi annars är så noga att gå runt, syntes väldigt tydligt och ännu bättre var det att där fanns vatten att plaska i.

Vi gick runt en stund på parkeringen, tittade på bilar och garage, tittade ner i brunnar och plaskade lite till innan vi gick in igen. Precis när vi hunnit få av oss kläderna öppnade sig himlen och världens ösregn drog fram. Tur för mamman och pappan, som inte riktigt var lika välklädda som William.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Sötaste unge 😍han ser så nöjd ut! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Han var supernöjd! ❤️nouw.com/jonnasofieh
AngelicaCarlsson
,
så himla roligt o få hoppa i pölar! både för barn o vuxen 😉 står alltid o hoppar tsm med min son 😅nouw.com/angelicacarlsson
jonnasofieh
,
Aldrig har man så många ursäkter att göra något roligt som när man har barn 😉 mer hoppiga vattenpölar till folket!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229