Sen Gabriel kom har det varit lite av en utmaning att hålla rutinerna vi vanligt vis har. Vi har såklart gjort samma rutiner, men allt har hamnat åtminstone en timme senare. Till och med vilan har blivit annorlunda, då William har sovit i nästan 3 timmar istället för 1,5 - 2, något som har gjort att han också har velat vara vaken något längre om kvällarna.

Idag är vi dock mer på banan, även om natten har varit tuff. William vaknade åtminstone två gånger och bara skrek och efter sista uppvaket kunde jag inte somna om. När jag hade varit vaken i någon timme, så hostade Gabriel till, kräktes över både sig själv och mig och ovanpå allt så läckte dessutom hans blöja.

Efter att ha varit uppe och bytt, somnade han om igen efter att ha ammat lite. Jag var dock vaken till William ville upp vid 06 - tiden och hann sitta en stund med honom i soffan, medan Viktor och Gabriel sov en stund till.

Frukosten fick vi i oss i en mer rimlig tid (måste komma igång med de riktiga rutinerna igen innan förskolan) och efter att ha studsat runt i lägenheten lite, så plockade vi fram papper och vattenfärger. Pappan tog med sig Gabriel in i duschen.

Att doppa penseln i vatten och sedan i färgen innan man drog den på pappret var dock lite krångligt tyckte William. Han nöjde sig med att dra vatten direkt på pappret eller bara att kladda runt den lite i färgen. Efter en liten stund fick vi sällskap av Gabriel, som antingen beundrade lampan (kan ha varit fönstret?) eller roade sig med att sparka av sig filten.

William har fått lite lunch, Gabriel sover på Viktor som också sover och jag är inne på dagens andra tvättmaskin. Vila kan man göra i nästa liv, va?

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Inte ska man vila när man är två barnsförälder väll? 😂nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Inte som mamma åtminstone 😅nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229