Det varma vädret går verkligen inte hem hos vår yngsta familjemedlem. Inte blir det bättre att vår lägenhet förvandlas till världens bastu under sommarhalvåret. Till och med under amningen är han smått missnöjd och svettpärlorna syns stora i håret på honom. Jag försöker kompensera de kortare amningsstunderna med att erbjuda honom mat oftare och än så länge har han inte tackat nej.

Själv har jag också har något svårt för värmen. Under dagen är jag mest brydd om William, men under natten när han ligger tätt intill och sovrummet (trots både tvärdrag och fläkt igång) blir långsamt varmare. Dessutom har jag fått väldigt ont i nacken och störs av det. 

På gladare noter lyckades jag äntligen bråka igång min skrivare. Eller ja, den skrev ut innan med, men jag var något otacksam mot de gröna och blå utskrifterna. Jag råkade nog bli lite väl lycklig när utskrifterna kom i lite fler färger och började skriva ut mängder med bilder till både det ena och det andra. Många av dem hamnade i babyboken och fast det inte var så länge sedan William kom och jag började fylla i, så är det redan roligt att se tillbaka.  

Gillar

Kommentarer

Belliblonkan
,
Alltid mysigt med sådant pyssel 😊nouw.com/belliblonkan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229