Är det någon mer än jag som smälter bort i värmen? Det hjälper inte heller att jag saknar härliga sommarplagg att dra på mig heller. Nu har jag åtminstone arbetat mitt sista pass (vad jag vet nu) som vikarie och är föräldraledig igen. Jag tror att det har varit en nyttig upplevelse för oss alla och bara det att Viktor och William har fått mer tid tillsammans bara dem två gör mig så glad.

Den otroliga sommarvärmen som varit och fortfarande är har drivit oss ut ur lägenheten, som varit olidligt var att vara i, och fått oss att spendera de flesta av våra dagar utomhus. Som tur är, har vi föräldrar med tillgång till trädgård så det har varit en väldigt frihet att låta William leka fritt hur han än känner för.

Sedan är förberedelserna för Sweden Rock, men även studenten i full gång. Här hemma skrivs det packlistor, presseningar och partytält har inhandlats och allt där till. Balen gick av stapeln nu i veckan och efter att ha varit runt hela dagen, vinkade vi av min syster, klädd till tänderna och åkte hem för att fira pappas födelsedag.

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229