Jag ska skona er från en läsning full av bråk och skrik som skedde mellan mig och tvååringen igår. Fy, det var nästan så jag gav upp helt, trots att morgonen började så bra och optimistiskt efter en hel (!) nattsömn.

Vi tog oss efter många om och men till tåget och vidare till mina föräldrar. På tåget var det precis som att någon slagit på en knapp hos William. Där var han återigen den söta, hjälpsamma och fina tvååringen jag vet att han egentligen är och oj så lycklig han var när han såg morfar komma gående på andra sidan stationen med syskonsulkin.

Eftermiddagen var så lättsam. Mormor och mostern tog dessutom med William för ett kort ärende på Väla, så vi fick verkligen en behövlig paus från varandra och bryta lite. Då hann jag samtidigt lägga all min uppmärksamhet på Gabriel som inte fått tillräckligt med tid av en mamma som inte varit förbannad.

Natten har varit lite stökig och trots att måndagen brukar vara den absolut mest svårstartade dagen av vår vecka, så känner jag mig ändå hoppfull på en nystart. Efter lämning på förskolan tänker jag dra mig på en långpromenad med barnvagnen och lyssna på podd.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229