Usch vilken natt. Viktor hjälpte till att natta William innan han åkte iväg för att jobba. Men under natten har William vaknat vid 6 olika tillfällen och varit helt otröstlig och dessutom vägrat bli tröstad.

Han har vid var uppvak skrikit i cirka 40 minuter innan han har lugnat ner sig igen och ibland inte ens somnat mellan utbrotten. Gabriel har även han vaknat av allt stök, men har somnat om rätt snabbt när han fick ligga vid bröstet.

Jag är minst sagt helt slut. Satt i valet och kvalet om jag skulle lämna William på förskolan alls, även om han känns rätt så pigg nu, känns det inte bra att lämna efter en sådan natt. Ringde min mamma på jobb för att höra vad hon hade gjort (det är ju trots alls bara 3 timmar han är där) och fick då höra att hon inte behövde jobba hela extra passet och kunde komma och hjälpa mig.

Så skönt! Nu slipper jag dessutom det dåliga samvetet för att lämna ett trött barn på förskolan.

Gillar

Kommentarer

FruStjärnfeldt
,
Usch vilken natt 😔 låter nästan lite likt nattskräck, men hoppas att detta bara är tillfälligt så du snart också får sova lite 😘nouw.com/frustjärnfeldt
jonnasofieh
,
Fast nä, han är kontaktbar och vaken. Han vill bara inte att man ska trösta, så det matchar inte symtomen på nattskräck. Han har ju gjort så innan, så jag har kollat med bvc 😬nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229