Jag lämnade barnmorskan igår med ett intyg från läkaren och en tid hos sjukgymnasten. Från och med igår är jag sjukskriven på heltid för foglossning.

Innerst inne vet jag att det är för det bästa, jag arbetar i en liten butik och trots att jag ”bara” har en kassatjänst, innebär det ändå att jag utför många tunga lyft och har förväntningar om att vara snabb och effektiv. Känner jag mig själv rätt så hade jag, trots smärtan, försökt att hålla samma tempo och hinna med allt som jag gjorde innan föräldraledigheten och hade rätt snart kört slut på både kropp och knopp.

Det är väl själva ordet sjukskrivning jag har svårt att ta mig till.

Viktor och William mötte upp mig på Väla efteråt och vi tog något att äta innan vi gick på jakt efter ljudböcker till William. Vi lämnade både Väla och Toysrus tomhänta, men hittade sedan på Maxi.

William älskade att vara inne på Toysrus, han sprang lyckligt runt och sa ooooh till alla möjliga leksaker och skrattade hjärtligt så fort han hittade något med Greta Gris. Han hade utan tvekan kunnat stanna där hela dagen.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Verför gå till lekparken när man kan hänga på toys rus? 😉 nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Himla onödigt! Haha!nouw.com/jonnasofieh
juliamalmgren
,
förstår din känsla, känner likadant! jobbar också i butik och för många kanske de inte ses som ett krävande jobb, men det är de, vi har lager varor under varje skåp i butiken och jag fick huka mig såfort jag skulle ta någon vara en kund skulle köpa (vi tar från lager och inte de i skyltfönstret) och de klara jag ju inte riktigt med foglossningen. sen är det tempot som du säger.. där är så mycket som folk inte tänker på kring ett butiksjobb som faktiskt är rätt påfrestande för ens kropp , speciellt om man fått foglossning också!! synd ni inte hittade npgpt till William! kramar!! ❤️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Eftersom att vi är en närbutik så måste vi hålla ett visst arbetstempo för att ens kunna möta oss med de större butikerna (visst dem har större utbud men vi är snabbast!). Dessutom så har vi all posthantering nere i kassan och är huvudsakligen kassapersonalens uppgift. Vågar knappt tänka hur det hade gått när julklapparna börjat trilla innouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229