Vaknar igen upp och känner mig helt slut. Ännu en långdragen nattning, med många uppvak och gråt av en liten kille som egentligen är så trött att han kunde ha somnat stående. Varför vill han inte sova om nätterna?
Dessutom rullade världens storm in över Skåne under natten och när William väl kom till ro och sov, så var det jag som låg vaken och såg hur himlen lystes upp och knallarna som kom kort där efter.

Foglossningen de senaste dagarna har inte heller varit att leka med. En kortare runda på affären har räckt för att jag sedan ska ha både ont och vilja vara stillasittande resten av dagen. Foglossningsbältet som jag har beställt, har som tur var redan kommit och i nästa vecka väntar ett besök hos sjukgymnasten.

Dessutom så har det varit väldigt oroligt i orten där vi bor. På väldigt kort tid så har det rapporterats om flera fall av misshandel, bråk och senast imorse skickade min svägerska som bor bara något hus framför oss, att dem hade spärrat av framför dem och polisens insatsstyrka körde runt en bombrobot. Vi som alltid har sagt att vi har bott så lugnt och stilla i "pensionärshusen", tycker inte alls att det känns lika bra längre.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
usch! låter inte alls kul, men det har varit så kvavt och varmt nu så det kanske är det som påverkar hans sovande 😥 ni för vila er och hoppas ni får en fin fredag ändå! kramar ❣️nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Han ska inte heller vila middag nu verkar det som 🙄 ja jag längrar efter kyligare väder 🙈nouw.com/jonnasofieh
FruStjärnfeldt
,
men fy vad obehagligt att det händer så mycket runt er! hoppas de kan lugna ner sig igen 😳nouw.com/frustjärnfeldt
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229