Observera, följande inlägg är väldigt gnälligt.

Fy vilket humör jag är på idag

Jag har varit på dåligt humör sedan första alarmsignalen ringde från Viktors telefon imorse. Mellan 04 - 05 gick alarmet av säkert 5 gånger och väckte William varje gång, medan Viktor tar, något som känns som evigheter, innan han snoozear en gång till. William var alltså uppe alldeles för tidigt och hann när på bli trött innan det var dags att göra sig i ordning till förskolan. Var på öven han hann bli sur och vresig.

När jag lämnat det väldigt arga barnet på förskolan och tagit mig hem igen så skulle jag ringa försäkringskassan innan jag gav mig på att försöka röja lite. Efter att ha tryckt in mina uppgifter hamnade jag på köplats 139 (?!) och gavs inga möjligheter att bli uppringd, suck! Till slut kom jag fram och fick hjälp, bara för att få höra att mitt läkarintyg hade kommit in sen länge men inte synts på min inloggning och att jag dessutom måste lägga in nya uppgifter för både tid jag skulle arbetat och inkomst. Jag som inte har fått ett riktigt schema och inte har koll på hur lönen skulle se ut efter det? Som tur är, så har min chef tid att hjälpa mig imorgon. Annars vet jag inte vad jag hade gjort.

Ovan på allt har jag haft ont i kroppen och svårt att göra något alls. Kämpade med stor envishet att plocka lite leksaker, trots att det kändes som det var över 800 meter till golvet.

Hämtade lilleman och gick och lade mig med honom. Är på något bättre humör men känner mig fortfarande så irriterad att jag själv tycker att det är löjligt. Håll tummarna att jag snart kan bli på bättre tankar.

Gillar

Kommentarer

Momo
,
Emma Engström
,
Oj, det var inte en dålig köplats.. Hoppas verkligen du är på bättre humör oh tankar! <3nouw.com/emmaengstrom
jonnasofieh
,
Ja idag är vi på ett lite bättre ställe allihop 😅❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229