Igår var det dags för BVC igen. William var på dåligt humör redan på morgonen, så det kändes ändå som en bra dag att ta vaccin på. Denna kille är nu 60,2 cm lång och väger 6145g! Utöver vikt och längd kontroll fick han också visa upp att han kunde vrida på huvudet ordentligt åt båda håll (han var dock mer intresserad av att prata med BVC-sköterskan än att titta på grejerna hon viftade med) och hur det gick med nackträningen. Sen var det dags för en spruta i var lår.

Fast än jag vet att det är ett nödvändigt ont, så var det himla svårt att komma ihåg det bland tårarna och skriken. Resten av dagen var han ledsen nästan all vaken tid, med undantag när han åt. Mina föräldrar och syster kom förbi och innan vi körde hem till Viktors föräldrar gav vi William lite alvedon. Han somnade som en stock i bilen och sov i nästan en timme.

Idag har han känts lite orolig, men har ändå gått att distrahera. Han sover nu sedan en stund tillbaka och jag har fått chansen att äta lite frukost.

Gillar

Kommentarer

Interiorbyvanessa
,
Jag minns första vaccinet Alma tog, jag grät med henne! Så hemskt! Men det är ju nödvändigt så inte så mycket att göra åt! :/ fin blogg förresten, detta gärna i min tävling på min insta ikväll, om du gillar fin porslin ☺️🌸 Ha en fin dag 💕nouw.com/interiorbyvanessa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229