William passade på att ta sig en sovmorgon, så den här mamman har passat på att sitta vid datorn och spelat. Något som jag inte ens minns när jag gjorde sist.

Tanken var egentligen att vi skulle dra oss bort mot Kiviks marknad som börjar idag, men eftersom det lovas väldigt varmt väder och det är närmare två timmars enkel resväg, blir det nog inte av. Det blir nog ett litet för stort äventyr för oss idag, men vad vi ska hitta på annars är frågan.

Förra veckan hann vi klämma in inte mindre än två utflykter på samma dag. Först besökte vi Tropikariet och lyckades pricka in så att det bara var vi och ett par familjer till. Man kunde alltså gå i lugn och ro, hinna titta på allt utan att känna stress över det höga trycket där annars brukar vara. William tyckte att akvariet med alla fiskarna i källaren var absolut bäst.

Efter att ha varit hemma en stund, hunnit med både lunch och vila, så styrde vi bort mot stranden. Detta är nog den bästa stranden vi besökt hitintills. Långgrunt så William själv kunde gå ut i vattnet och himla fin och städad strand.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Vilken strand? 😊 nouw.com/sweetpeanutbunny
Emmaengstrom
,
Åhh så härligt! <3nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229