Det känns som att hela dagen redan gått, men klockan är inte ens fyra, haha! Redan vid nio satt vi fastspända i bilen (tvååringen under väldiga protester) och påväg mot grannlandet. Dagens utflyktsmål var inget mindre än Den Blå Planet.

Förra sommarens besök gav oss mersmak och nu kändes det att det var dags igen. Vi hade egentligen lite planer på att mina föräldrar skulle följt med, men kom aldrig fram till något. Så vi åkte själv i förmiddags och tur var nog det. En kort stund efter vi visat upp biljetterna i entrén, så var det en barnteater vid ett av de större akvariumet. William satt som ett ljus första halvan och sedan började intresset att sina något, förståligt då teatern såklart var på danska.

Gabriel tyckte det var superhärligt och satt och vred på hela kroppen för att hinna se. Det blir säkert extra tydligt för honom att se vad som pågår i akvarierna, då dem är upplysta och det är mörkt i lokalerna.

När det närmade sig lunch så hade vi hunnit runt alla avdelningar många gånger om och det började kurra lite i magarna. Eftersom att det plötsligt var kö för att komma in, beslutade vi oss ganska så fort för att inte äta på områdets restauranger. Så efter en snabb titt i presentbutiken som är lägligt placerad ihop med utgången, så gav vi oss ut och hem. Det dröjde inte länge innan båda barnen somnade i bilen, så lunchen fick vänta tills vi kom hem.

Gillar

Kommentarer

juliamalmgren
,
Åh så kul med utflykt!! Kramar 😍nouw.com/juliamalmgren
jonnasofieh
,
Supermysigt! Ni borde åka dit, väldigt lagom utflykt för små barn ❤️nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229