Idag flydde vi lägenheten och framförallt tråkigheten. Usch, vad jag tycker det är trist att vara hemma just nu och nästan värst är det när Viktor har jobbat natt. Då är det som att man bara går och väntar på att han ska vakna. Med andan i halsen hann vi precis till tågstationen innan tåget rullade in och åkte iväg till mina föräldrar.

William blev överlycklig av att mostrarna mötte oss i dörren och sedan dess har det varit full rulle. Vi har klappat på katten, gått många vändor i trädgården, lekt och skrattat ihjäl oss åt torra löv, provat att gå upp och ner för trädäcket och så mycket mer. Till middag blev det bebis-vänlig carbonara och William åt så att det började växa spaghetti på byxorna.

Det är så himla skönt att kunna vara ute, utan de tyngsta ytterkläderna. Dock fick jag väldigt klart för mig att jag i år måste ha en ny jacka av det tunnare slaget. Fun fact, för tillfället äger jag endast en jacka som är hel och det är en fodrad skinnjacka. Inte det första man sträcker sig efter under dessa dagar.

Gillar

Kommentarer

Sweetpeanutbunny
,
Han är så fin 😍 och ser verkligen mycket äldre ut nu när han går! nouw.com/sweetpeanutbunny
jonnasofieh
,
Ja det är så galet!!nouw.com/jonnasofieh
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229